Begin cursus

Deze opleiding start met het uitwerken van het begincursusboek. Je leert de theorie die je nodig hebt om aangeleverde bassispatronen aan te passen op gewenste maten. Daarnaast leer je met behulp van deze bassispatronen hoe je een passend patroon voor een eenvoudig kledingsstuk kunt tekenen.De techniekenmap van de begincursus bevat opdrachten om allerlei soorten naden te leren stikken en eenvoudige zakken en splitten leren maken. Met deze theoretische kennis en praktische vaardigheden ben je in staat zelfstandig het patroon van eenvoudige  dameskleding te tekenen en de kleding te vervaardigen.

Wilt u meer informatie over ons cursusaanbod, dan verzoeken wij u om contact op te nemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *