Kleding Ontwerp op Maat

Niet ieder mens is gelijk. Voor sommige mensen is het moeilijk goed passende kleding te kopen.Daarom is het mogelijk kleding op maat te laten maken,dit alles naar eigen idee en stof keuze.

In het verleden zijn er door Modevakschool & Atelier Ria verschillende bruidsjaponnen en avondkleding gemaakt. Dus wil je op de mooiste dag van je leven een japon naar eigen ontwerp, dan kun je deze op maat laten maken.

Aangepaste Kleding

IEDER MENS IS ANDERS.

Het is niet voor iedereen weggelegd om in een winkel kleding te kopen.
Elk seizoen begint weer de zoektocht naar een iets andere lengte, mouwlengte of een a-symetrisch model. Een cape die wel over het rolstoelblad past en makkelijk aan te trekken is of juist die ene jurk die u in een modeblad heeft zien staan.

Door jaren lange ervaring in het ontwerpen en maken van aangepaste kleding of gekochte kleding aanpassen, bruidskleding, theaterkleding, kinderkleding etc., bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw kledingadviezen.

Bij Modevakschool en Atelier Ria behoort, het vermaken van kleding en het maken van aangepaste kleding op maat, tot de mogelijkheden.

MOEILIJKE MATEN KENNEN WIJ NIET!

Ria komt desgevraagd bij u aan huis om de maat op te nemen en al uw wensen in kaart te brengen.
Bel gerust of kom langs als u meer over ons wilt weten.

Het maken & vermaken van kleding

Wanneer je een kledingstuk in een modevakblad ziet, maar je het in de
winkels niet kunt vinden, is het mogelijk dit te laten maken.

Soms is de pasvorm van je favoriete kleding niet meer in orde, maar wil je
het niet missen. Er is altijd een mogelijkheid om deze kleding te vermaken.